maanantai 13. lokakuuta 2008

Portaat

Yläkertaan vievät portaat ovat yksi projekteistamme joka vielä kesken. Kaikenkaikkiaan 16 porrasta ja jokainen uusitaan. Edelliset asukkaat olivat päällystäneet lankut hirveällä harmaapilkullisella muovimatolla!!! Olemme repineet muovimattoa pois,tasoittaneet "koloja" ja kaksi ensimmäistä porrasta on nyt maalattu valkoiseksi.
Jokaisen portaan etureunaan maalaan pienet numerot vanhantyylisillä numeroilla. Pojilla oli hauskaa kun kerroin ideastani että jokainen porras saa oman numeronsa :) Kaiteet olemme teetättäneet uudet mutta erään vanhan mallin mukaiset. Ne vain ovat odottamassa käsittelyä. En tiedä maalaanko valkoiseksi,lakkaanko tai laitanko kuultovalkoista puuvahaa. Ehdotuksia???

4 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

No nythän tämä kommenttien jättäminen onnistuu! hyvä että asia järjestyi!
Mina varmaan ehdotan kaiteen maalaamista sillä vaha voi pitkän päälle tummua käsien rasvasta. meillä oli kerran tietokonekaappi jossa mm. näppäimistön työtaso oli vahattu. ei pysdynyt siistinä pitkään... Ehkä jos olis ollut monta kerrosta jag viimeisenä vaikka oikein kova väritön vaha.
Mutta kuitenkin, olen maalaamisen kannalla.
Mukavaa tiistaiiltaa!
Kamomilla

maiju kirjoitti...

Hei, löysin Kamomillan kautta tänne. Portaista tulee maalikerroksen jälkeen tosi hienot ja niiden numerointi kuulostaa hauskalta idealta. En tiedä oletko jo nähnyt, mutta Elämää Rauhalassa -blogissa ainakin oli niin tehty. Kaiteista en osaa sanoa, ehkä maalaisin nekin valkoiseksi...?

Vintage living kirjoitti...

Mitä jos maalaisit kaiteet samanvärisiksi kuin rappusten kirjaimet (esim harmaa)? Meilläkin vintinraput on päällystetty vihreällä muovimatolla, mutta luulen että sen alla on vain raakalaudasta askelmat, eli taitaa rempassa mennä uusiksi koko portaat. (Meilläkin vanha talo, jota pitäisi alkaa remontoimaan. Niin ja kolme poikaa kanssa: Emil 11v, Rudolf 9v ja Anton 7v, ja välillä lainapoika 4v)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minäkin löysin tänne Kamomillan kautta. Toimiiko putiikkisi vain netissä vai voiko tavaroita päästä katselemaan paikan päällä jossakin?
Terveisin, Päivi