perjantai 24. lokakuuta 2008

Ripustustanko


Tänään keskustelimme Kamomillan( http://www.lillakamomilla.blogspot.com/) kanssa taas pitkään(ja toivottavasti pian taas uudelleen,niin mukavaa oli!) ja yksi jutuistamme oli pyörötanko :))) Koskien verhoja ,mutta sainkin sitten kotiin tullessani kätevän idean vanhalle valkoiseksi maalatulle pyörötangolleni; hioin sen jotta näyttää kivasti kuluneelta ja ripustin keittiöön katonrajaan jotta tankoon saa sitten roikkumaan kaikenlaista tarpeellista "rojua". Ensi kesänä voin laittaa siitä roikkumaan puutarhastamme kaikki kuivatettavat kasvit ym. Jouluksi laitan useamman lyhdyn ja muuta mukavaa...Kiitos Kamomilla jälleen niin mukavasta hetkestä,käyntisi jälkeen puhkuin intoa ja uusia ideoita!

Alkaa väkisinkin tulla jo joulufiilis kun liikkeessäni se alkaa jo olla ajankohtaista.

Huomenna poikien kanssa metsään hakemaan kaikenlaista materiaalia kaupan ja kodin koristeluun joulutavaroiden seuraksi.

Eli minut tuntien varmaan hyvinkin pian blogini on täysissä joulutunnelmissa =D

Sitä odotellessa: mukavaa syksyistä viikonloppua!

3 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Hei!
Hauskaa oli, meinasin pyörtyä kun vilkaisin kelloa lähtisessäni. Kyllä juttua tuntuu löytyvän :D

Kiva jos sait inspiksen, niin sain minäkin. Nyt on terassilla sinkkiämpärit täynnä kuusenoksia ja tuntuu kivalta kun niin pieni ja helppo asia piristää päivää! Olen yllättynyt että ovat tässä myrskyssä yön yli pysyneet mutta laitoinkin tiileskiven ämpärinpohjalle. :D

Huomasin että laitoit linkin sivulleni, suurkiitos siitä! :)

Nähdään taas!
Kamomilla

n o r d i n g å r d e n kirjoitti...

Så lantligt, så vackert! Både hos dig och Kamomilla! Mari.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Meillä oli aikoinaan tuollainen pyörötanko keittiössä, ja siihen oli mukava ripustaa kuparipannuja ja kuivakukkia muun muassa. Valkoiseksi maalattuna se näyttää kyllä hienommalta, kuten kuvassasi.
Terveisin, Päivi