lauantai 27. joulukuuta 2008

Onkos ollut kilttejä lapsia...

Tässä tulee hieman joululahjoja, joita sain tänä vuonna. paketit olivat kauniita ja niitä oli ilo avata! Ilmeisesti olin ollut aika kiltti sentään :D
Här kommer lite bilder vad jag fick för julklapp. Tror att hade varit ganska snäll i år :D Allt var paketerad så vackert och det var roligt att öppna dem.
7-vuotias poikani tietää, miten paljon äiti tykkää kransseista (niitä kun tehtiin havuista ja puolukanvarvuista pitkin syksyä) ja hän oli tehnyt itse tämän kranssin minulle. Oli pakko valokuvata ja näyttää se Teille :)

Min 7-åring pojke vet att mamma älskar kransar( vi har gjort olika kranssar hela hösten) och han hade gjort själv den här kransen. Måste ta foton och visa till er alla :)

Tämän tyynyliinan kirjailin jouluksi koko perheellemme. Det här kuddfodralen har jag handbroderat själv...


Olen iloinen, että tänä jouluja sain lahjaksi asioita, joiden antaja on ajatellut minua. kaiken ei aina tarvitse olla uutta... Mieheni sisko oli ostanut minulle vanhoja brodeerattuja ja pitsisiä tyynyliinoja ja pellavakeittiöpyyhkeitä. Tädiltäni sain vanhat sokerisakset.



Jag är så glad för att i år fick jag julklappar som var just för mig och att jag vet ,att personen som har köpt dessa har tänkt vad jag tycker om. Min mans syster gav gamla örngottar med spets och brodyr och av min mammas syster fick jag antika sockersax.



Hopeakoru... Ett silversmycke...


Mummon kutomia villasukkia... Mormor hade stickat yllesockor...



Pari kirjaa.. Ne ovat aina tervetulleita. On ihanaa käpertyä aattoiltana nojatuoliin lukemaan lahjakirjojaan lasten mentyä nukkumaan.


Böcker... Böckrena är alltid välkomna julklappar. Det är skönt att få läsa böcker i julafton efter barnen har somnat...


Saimme myös ihania kotitekoisia jouluherkkuja, jotka laitoin esille lasikuvun alle. Siinä mm. piparitoffeeta ja valkosuklaa-kookospalloja. Nam! Vi fick ochså hemgjorda delikatesser som jag satt under glasklockan. T.e.x pepparkakstoffee och vitchoklad-kokosbollar.......



Koko perhe sai upean Muumitalo -piparitalon, jonka on tehnyt veljeni vaimo Johanna. Pojat odottavat hetkeä jolloin saavat sen syödä suihinsa :D On sovittu että näin tehdään uudenvuodenaattona, jos nyt äiti raaskii luopua tuosta...!!


Hela familjen fick en jättefin, stor Moominhus- pepparkakshus som har min brors fru Johanna bakat och dekorerat. Pojkarna bara väntar att det skulle komma nyårsafton -då har dom lov att äta bort det här vackra pepparkakshuset.....

2 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Hei ystäväiseni! Miten ihania lahjoja oletkin saanut! Ja ihania tunnelmallisia kuvia tuossa edellisessäkin postauksessa!

Näin se joulu taas on ohi, ja nyt pitää odottaa kokonaiset kymmenen ja puoli kuukautta jolloin tuo ihana hullunmylly alkaa taas! Nyt kaston eteenpäin, uusia sisustushaasteita pitää keksiä!

Hyväää ja menestyksekästä Uutta Vuptta sinulle toivoopi Kamomilla

P.S Kiva että olet kirjoittanut ruotsiksikin! :) Sujuu oikein hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hienoja lahjoja! Minäkin pidän kirjoista ja omatekoisista lahjoista, aivan erityisesti lasten tekemistä... :)
Hauskaa viikonloppua!
/Päivi