lauantai 13. joulukuuta 2008

Joulun tunnelmaa...


Pipareitakin innostuttiin leipomaan. Ensin lasten kanssa mutta sitten heidän mentyä nukkumaan tein lisää ja innostuin kirjoittamaan niihin JUL-tekstejä kun GOD JUL olisi käynyt liian ahtaaksi :) Piparit laitettiin mihinkäs muuhun kuin lasitölkkeihin ja piparimuotit toiseen lasitölkkiin. Valkoista kangasta päälle ja nauha ympärille niin näyttää paremmalta!











Sammalta ja muita luonnosta saatavia materiaaleja olen käyttänyt paljon tänä vuonna. Kranssit puolukanvarvuista on sidottu itse. Tein omat adventtikynttilät itse ruokahuoneen pöydälle. Sinkkinen vekkivati ja muffinsvuoka lämpökynttilälle Villa Wenlasta. Pöytäliinana kolme metriä pitkä pätkä astiapyyhekangasta :)

Myös eteisen kaapin päälle tein asetelman antiikkikynttilöistä ja sammalista. Monessa paikassa ympäri kotia on katajanoksia lasitölkissä. Helppoa ja yksinkertaista mutta NIIIN kaunista!
Alku tämäkin! Seuraavana päivänä taas lisää. Taitaa olla jo joulu ohi kunnes minun jouluni on valmis, hih! Juuri nyt on appelsiinin ja omenanviipaleet uunissa kuivumassa. Niillä koristelen lahjapaketit kanelitankojen kera.





1 kommentti:

Kamomilla kirjoitti...

Hei!
Olethan ehtinyt vaikka mitä! Minä pidän eritysesti yhdistelmästä sinkki ja kataja tai sinkki ja kuusenoksat... Niin yksinkertaisen kaunista kyllä!

Kyllä sinulla on ihana kaunis koti!! Saat kyllä pian nauttia siitä enemmän kun tämä lähipäivien hullunmylly on ohi...
Tulen pian käymään. EHKÄ jo maanantaina. Riippu vähän siitä että pääsenkö aikaisin livahtamaan töistä.Mutta jos ei maanantaina niin sitten joku toinen päivä... Me mennään illtapäivällä Svantehauvan kanssa ensi kertaa trimmaajalle...